Mura-Drava Bike

Projekt MURA-DRAVA BIKE nudi biciklističke karte s detaljnim opisom dravske biciklističke staze koja vas vodi u bajkovita mjesta i netaknutu prirodu. 

Projekt MURA-DRAVA BIKE nudi biciklističke karte s detaljnim opisom dravske biciklističke staze koja vas vodi u bajkovita mjesta i netaknutu prirodu. Svrha projekta Mura-Drava.bike, u koji su uključene Slovenija (regija Pomurje i Podravje) i Hrvatska (Međimurska županija i Varaždinska), je stvaranje zajedničkog turističkog proizvoda na području prekogranične regije.
Projekt, čija je osnovna svrha razvoj biciklističkog turizma u regijama, a istodobno i razvoj povezanih uslužnih djelatnosti, bit će povezan s postojećim austrijskim biciklističkim stazama uz rijeke Muru i Dravu i dodaje novu i zanimljivu prekograničnu turističku destinaciju na europsku turističku kartu. Partnerstvo se sastoji od deset institucija i organizacija koje djeluju na teritoriju četiri projektne regije.
Na web stranici Mura-Drava pronaći ćete inspiraciju za biciklističke staze duž rijeke Drave, rijeke Mure, kao i tematske ture poput „Sunce i vino“, „Za parove“, „Zajedno u pobjedama“ i mnoge druge.

Što posjetiti u blizini?

Saznajte više o ovim rutama: