Čudesna šuma

Krije li se u tebi buduća znanstvenica ili znanstvenik? Voliš istraživati svijet i tajne koje skriva? Onda će Čudesna šuma biti mjesto odlične zabave za tebe! 

Ovu malu zajednicu vode edukatori iz raznih profesija (prirodoslovci, glazbenici, znanstvenici, inženjeri…), no zapravo su svi istraživači prirodnih čarolija, planinari, umjetnici, izviđači, pričopričaši… ma, teško je nabrojiti! Odlučili su igru vratiti u prirodu, a tebe potaknuti da je istražiš. 

Kako? Provodit ćete vrijeme zajedno u Čudesnoj šumi, a oni će ti otkriti brojne zanimljivosti: što to drveće međusobno priča, kako mirišu pčele i koji im je najdraži ples, možemo li vidjeti biljke kako dišu, zašto su kamenčići zaslužni za uspjehe moderne tehnologije i još mnogo toga.

Kako pronaći tu Čudesnu šumu, sigurno se pitaš! Ona se nalazi u Mariji Bistrici, a istraživanje i igra najčešće su organizirani vikendom ili prema dogovoru. Ako želiš da se i tvoji roditelji uključe u otkrivanje svijeta s tobom, nema problema – Čudesna šuma pripremila je zadatke za svakoga!

Saznaj više o Čudesnoj šumi i isplaniraj posjet klikom na link: 

klikni na fotku