Svijet prirode​

Svijet prirode je neobična farma koja se smjestila u blizini Varaždina. Kažemo neobična zato što je ova farma zapravo životinjski svijet Hrvatske u malom – na jednom mjestu pronaći ćeš originalne hrvatske pasmine brojnih životinja. Koze, krave, ovce, konji, magarci, kokoši, purani, guske… ma tko bi to sve izbrojio!

Životinje su pitome pa ćeš se nekima moći i približiti, no o tome svakako najprije pitaj domaćine koji brinu o ovom divnom mjestu. Oni će za tebe pripremiti i paketiće s hranom tako da postaneš omiljeni posjetitelj ili posjetiteljica ovog životinjskog svijeta. No oprez – nikako ih ne smiješ hraniti nekim drugim namirnicama koje imaš sa sobom, životinje ne mogu probaviti svu ljudsku hranu!

Svijet prirode je predivno i mirno mjesto, ali ne i tiho. Slušaj pjev ptica, kukurikanje pijetlova, roktanje svinja, mukanje krava.. Zar nije to super? Na kraju možeš popiti sok ili pojesti neki domaći proizvod. 

A imamo i zadatak za tebe – kod kuće dobro proući hrvatski grb, a jednom kad dođeš u Svijet prirode pronađi životinju koja se nalazi na našem grbu! (pssst, evo male pomoći – ta životinja ima najveće rogove na cijeloj farmi!)

Saznaj više o Svijetu prirode i isplaniraj posjet klikom na link : 

klikni na fotku