Kuća za odmor "Breza"

Volite li više sjediti na terasi ili uz topli kamin, voziti kajak jezerom ili bicikl okolnim stazama, ili jednostavno odmarati okruženi zelenilom? Kuća za odmor “Breza” ima sve što zaželite.

Kuća za odmor „Breza“ nalazi se u Podravini, u prekrasnom okruženju jezera Šoderica, nadomak Koprivnice. Okružena zelenilom, gostima omogućuje relaksirajući odmor u prirodi. 

Kuća nudi mogućnost smještaja za 10+2 osoba i raspolaže s dvije etaže;
u prizemlju su dvije dvokrevetne sobe (jedna s izlazom na vlastitu terasu), kupaonica s WC-om, dnevni boravak s kaminom na drva te potpuno opremljena kuhinja sa izlazom na terasu. Gornji kat je neovisan o donjem i ima također dvije spavaće sobe, potpuno opremljenu kuhinju, dnevni boravak i kupaonicu.
Uz kamin na drva u donjem dnevnom boravku, cijela kuća ima centralno grijanje na pelete.

U sklopu kuće je ograđeno dvorište u kojem se nalazi natkrivena terasa sa zidanim roštiljem i ražnjem, te dječje igralište sa ljuljačkama, toboganom i pješčanikom. Ako ste za nešto aktivniji odmor, možete se i rekreirati. Kuća “Breza” nudi vam besplatno korištenje bicikala, kajaka, badmintona, odbojku na pijesku na obližnjoj plaži, pikado, stolni nogomet.

Djeca do 12 godina starosti ne plaćaju smještaj, dok je za malu djecu dostupan dječji krevetić na upit.
Kućni ljubimci su dobrodošli i nije potrebna dodatna nadoplata.
Kuća „Breza“ nudi besplatan wi-fi i besplatan parking za do 4 automobila.

Što posjetiti u blizini?

Kuća “Breza” nalazi se uz jezero Šoderica, poznato kupalište nadomak Koprivnice. 
Samo jezero ima dugu tradiciju kupališnog turizma te je odlična destinacija za vrućih ljetnih mjeseci, dok je u ostatku godine savršeno za uživanje u miru i prirodi.

U blizini se nalazi i grad Koprivnica. Mali gradić s dugom poviješću koji se već tijekom 13. stoljeća razvio u gradsko naselje. Iako posebno živne krajem kolovoza kada se u njemu održava Renesansni festival, i u drugim dijelovima godine u Koprivnici stoje bedemi kao jedini ostaci nekadašnje utvrde za obranu od Turaka, a gradske ulice posebne su za večernjih šetnji.

Pogledajte slike Šoderice i okruženja kuće “Breza”, van ljetne sezone: