Centar za posjetitelje Between the two waters - interpretation centre

Tijekom 2023. uz vodič Razlozi za put na sjever u Centru za posjetitelje Med dvemi vodami ostvarujete popust od 20% na individualne i obiteljske ulaznice.

Ako tražite inspiraciju za istraživanje ljepota međimurske prirode, a ne znate ni sami gdje krenuti, nećete pogriješiti ako će vaša startna točka biti centar za posjetitelje Med dvemi vodami, u mjestu Križovac. Otvoren u prizemlju međimurske Ustanove za zaštitu prirode, ovaj centar uspio je u naumu da zanimljivo prirodno područje između dvaju rijeka, Mure i Drave, predstavi svijetu na jednako zanimljiv način. 

Na sve što vas može zanimati i što biste željeli pitati oni imaju odgovor: što je mrtvica, tko su laporaši, koja ptica tropskog izgleda leti Međimurjem, zašto je Međimurje najbolje stanište za vretenca, što rade fljojsari

Osim pričama o ljepoti prirode koje će vas inspirirati da odmah sami krenete u njeno istraživanje, također ćete ostati oduševljeni načinom prezentacije. I nećete biti sami u pohvalama – centar Med dvemi vodami osvojio je prvu nagradu za dizajn interijera (Zagreb design week 2020), a potom i prestižnu nagradu na natjecanju Big SEE – where life is creativity, 2021. 

U okolišu Centra nalazi se interpretacijska brvnara Moj hrast Adam, hotel za kukce, te veliko dječje igralište naziva Rječica, osmišljeno i izrađeno da najmlađim posjetiteljima centar Med dvemi vodami ostane u najboljem sjećanju.

Posjetite INTERNETSKU STRANICU Centra za posjetitelje Med dvemi vodami i saznajte najnovije obavijesti o radnom vremenu i ulaznicama.

CONTACT

Visit North Croatia
by LITOPS, vl. Anica Šimunec

info@visitnorthcroatia.com

Copyright © 2023 Visit North Croatia

By using this website
you agree to our terms of use and privacy policy.