O nama

Kako je sjeverna Hrvatska izvor nadahnuća za nas lokalne, želimo da ova stranica potakne posjetitelje na neko buduće putovanje. Sadržaj stvaramo u suradnji s lokalnim institucijama i tvrtkama, koji pomažu organizirati posjet sjevernoj Hrvatskoj i omogućiti potrebno znanje za kvalitetan boravak. Želimo da vaš posjet sjevernoj Hrvatskoj stvori uspomene koje će trajati cijeli život.

Naši ciljevi

POŠTOVATI NAŠE KORISNIKE

Pružamo sadržaj prilagođen korisniku, kojem su prednosti laka navigacija i funkcionalnost. Odlučni smo da stalno poboljšavamo sučelje kako bismo ispunili očekivanja naših korisnika. Konačno, ustrajemo u dijeljenju istinitih informacija i fotografija jer su naši temelji iskrenost i transparentnost.

ZADRŽATI ZNATIŽELJU

Uvijek nastojimo istraživati nova mjesta, učiti nove stvari i uživati u procesu otkrivanja zajedno sa našom publikom. Radujemo se svim stvarima koje još ne znamo o sjevernoj Hrvatskoj i što ćemo s vama podijeliti svoja otkrića.

DIJELITI IDEJE I ZNANJE

Ovdje smo da potaknemo korisnike da otkriju sjevernu Hrvatsku i mjesta koja vrijedi vidjeti. Želimo vam pomoći u ideji jednodnevnog izleta iz Zagreba, Maribora ili okolice, ili vas inspirirati gdje se odmoriti ako putujete na hrvatsku obalu. Želimo da se naši korisnici upoznaju sa svim prekrasnim destinacijama sjeverne hrvatske regije, kao i informacijama o tome gdje odsjesti ili jesti. 

Vjerujemo u zadaću istraživanja svijeta na način da ga ne mijenjamo. Ostavi samo stope, ponesi samo fotografije!

Realizacija i održavanje platforme Visit North Croatia:

LITOPS, obrt za upravljanje projektima i resursima, vl. Anica Šimunec

VISUAL BRANDING AND LOGO BY:
Mario Pristavec, freelance

KONTAKT

Visit North Croatia
by LITOPS, vl. Anica Šimunec

info@visitnorthcroatia.com

Copyright © 2024 Visit North Croatia

Korištenjem ove stranice,
slažete se s našim pravilima korištenja i privatnosti.