Pronađite inspiraciju za putovanja sjevernom regijom Hrvatske i tijekom 2022. ostvarite popuste na ulaznice u odabrane muzeje te na smještaj u odabranim kućama za odmor.

ZA VIŠE INFORMACIJA O DOSTUPNOSTI ILI NARUDŽBI, JAVITE NAM SE NA LINKU.

Inspirirajte se za šetnje uz jezera i rijeke, otkrijte slapove u sjevernoj Hrvatskoj i nauživajte se prirode. Lokacije koje preporučamo kao izlet s djecom, ili pak one za šetnju s kućnim ljubimcima, posebno su naznačene u vodiču.

Sjeverna Hrvatska većim je dijelom prekrivena brežuljcima, no ima i nekoliko istaknutih vrhova s kojih su vidici u dolinu nenadmašni. U vodiču Razlozi za put na sjever smo pobrojali 15 upravo takvih – prirodnih vidikovaca s kojih ćete sjever Hrvatske doživjeti iz nove perspektive.

U svojim lutanjima sjeverom Hrvatske često smo naišli na bisere na koje je reakcija uvijek bila ista: “Kako za to nismo ranije znali?” Ovaj vodič skratit će vam muke i inspirirati vas da istražite skrivene kuteve sjevera te otkrijete njegove tajne.

Priče o ljudima iz sjeverne Hrvatske, povijesnim događajima, prirodnim ljepotama i još razne druge skrivene su u raznicama koje predano rade na tome da ih prenesu zainteresiranim posjetiteljima. Te riznice su, naravno, muzeji i posjetiteljski centri, a u vodiču smo ih istaknuli 14 vrijednih posjeta. 
Neki od njih uključili su se u našu kampanju i svakom donositelju vodiča tijekom 2022. omogućit će popust na ulaznice. Provjerite niže o kojim je muzejima riječ.

Ostvarujete popust od 50% na individualne ulaznice

Ostvarujete popust od 20% na individualne i obiteljske ulaznice

Ostvarujete pravo na jednu ulaznicu gratis

Ostvarujete popust od 30% na individualne ulaznice

Međimurska županija

Varaždinska županija

Krapinsko-zagorska županija

Pronađite inspiraciju za putovanja sjevernom regijom Hrvatske i tijekom 2022. ostvarite popuste na ulaznice u odabrane muzeje te na smještaj u odabranim kućama za odmor.

ZA VIŠE INFORMACIJA O DOSTUPNOSTI ILI NARUDŽBI, JAVITE NAM SE NA LINKU.

KONTAKT

Visit North Croatia
by LITOPS, vl. Anica Šimunec

info@visitnorthcroatia.com

Copyright © 2023 Visit North Croatia

Korištenjem ove stranice,
slažete se s našim pravilima korištenja i privatnosti.